דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 189 גרם למנה\יחידה (6-8 מנות)

  • הגלידה
  • קיווי - 5 יחידות גדולות ללא קליפה - סה"כ (350 גרם)
  • קצפת צמחית - 2 גביעים - סה"כ (500 מ"ל)
  • קרם קוקוס - קופסת שימורים (400 מ"ל)
  • הקישוט
  • קיווי - יחידה גדולה ללא קליפה (70 גרם)
    חתוך לקוביות קטנות

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
גלידת קיווי פרווה
דרך מצוינת לגרום לילדים לאכול קיווי
  • 1 לרסק גס את הקיווי ולהניח בצד.
  • 2 להקציף את הקצפת הצמחית למרקם קשה, להוסיף את קרם הקוקוס ולהמשיך להקציף.
  • 3 להוסיף את רסק הקיווי ולערבב בעדינות בתנועות עטיפה.
  • 4 לצקת לכלי שמתאים להקפאה, ליישר, לפזר את קוביות הקיווי מעל, לסגור במכסה ולהקפיא לפחות ללילה. מתקבלת גלידת קיווי ביתית נהדרת!
  • 5 בתיאבון חיוך

זמן ההכנה לא כולל את זמן ההקפאה. שיטת ההכנה כוללת גם הקצפה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.7% 65.2% 3.9% 26.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 2.17 (2.57 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב