דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 105 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
לחם אוורירי ללא לישה
לחם קל וטעים להכנה
  • 1 לחמם מראש את התנור לחום של 190 מעלות.
  • 2 בקערה לערבב קודם את הקמח ביחד עם השמרים והסוכר. להוסיף את השמן והמלח, לצקת את המים בהדרגה באמצעות כף ולערבב היטב עד שהקמח יספוג את כל המים (הבצק צריך להיות רך ונוזלי - וזה בסדר).
  • 3 לרפד תבנית אינגליש קייק (מהגדולות) או קערה עגולה, לצקת את הבלילה הרכה לתבנית ולהניח בצד למנוחה של כ- 10 דקות.
  • 4 לאפות בתנור החם למשך כ- 30 דקות או עד להשחמה. אני הכנתי את הלחם הלבן בגרסא הפשוטה ביותר של לחם אוורירי ללא לישה - אפשר להשתמש בקמח אחר ולהוסיף גרעינים, זרעים וכדומה.
  • 5 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית אינגליש קייק (מהגדולות) או קערה עגולה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.9% 4.8% 11.1% 83.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.05 (0.05 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב