מצרכים למתכון
20 מנות/יחידות, 63 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הספינג`)
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
הספינג` הכי טעים שתכינו - באחריות!
- 1 בקערה שטוחה ללוש ידנית את כל מרכיבי בצק הספינג` עד לקבלת בלילה אחידה (הבצק נוזלי ועם קצת גושים בהתחלה, זה בסדר). לכסות את הקערה בניילון נצמד ולהתפיח כשעה.
- 2 להסיר את הניילון הנצמד וללוש שוב בתנועות קיפול כלפי פנים (לא ללוש יותר מדי). לכסות שוב את הקערה בניילון הנצמד ולהתפיח כ- 40 דקות נוספות.
- 3 לחזור על הפעולה האחרונה שוב (פעם שלישית): ללוש בתנועות קיפול כלפי פנים ולהתפיח התפחה נוספת של כ- 30-40 דקות. בשלב הזה כבר אמורים לראות בועות גדולות על הבצק.
- 4 לחמם שמן לטיגון עמוק במחבת לחום של 160-165 מעלות (מומלץ להשתמש במד טמפרטורה).
- 5 באמצעות ידיים רטובות במים לקחת חתיכות מהבצק, ליצור חור באמצע, להניח בשמן החם, לטגן במשך כ- 1-2 דקות מכל צד ולהוציא לצינון קל על רשת.
- 6 להעביר את הספינג` אל קערת סוכר ולצפות מכל הכיוונים (אפשר להוסיף לסוכר גם קינמון). מתקבל ספינג` מרוקאי קלאסי, אוורירי ופשוט טעים שכולם יאהבו בחנוכה ובכל אירוע חגיגי!
- 7 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
ציוד נדרש: מד טמפרטורה למטבח, רשת צינון.
כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בספינג` לאחר הטיגון. יש לטגן בשמן לטיגון עמוק.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0.6% |
16.7% |
8% |
74.7% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב