דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

14 מנות/יחידות, 90 גרם למנה\יחידה (13-15 יחידות (תלוי בגודל הלחוח))

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
לחוח בלי סולת
הלחוח התימני הכי טעים שתכינו
  • 1 לערבב יחד את הקמח, השמרים, הסוכר והמלח, להוסיף את המים ולערבב היטב עד לקבלת בלילה נוזלית ואחידה. לכסות ולהתפיח כשעה (עד שנוצרות בועות).
  • 2 שימו לב: לערבב היטב את הבלילה בכל פעם שמכינים לחוח חדש.
  • 3 לקחת מחבת ומקררים אותה מתחת לברז של מים קרים, להניח אותה על הגז על אש בינונית ולמזוג מהבלילה אל המחבת (הכמות היא לפי עובי הלחוח שרוצים). להטות מעט את המחבת ליצירת בלילה שטוחה ואחידה.
  • 4 כאשר כל הבועות שינו את הצבע - הלחוח מוכן (ניתן להשאיר עוד מספר שניות על מנת שהחלק התחתון יתקשה מעט). המלצה שלי: להגיש עם חילבה, סחוג או עגבניות מרוסקות. אגב, אצלנו בבית הלחוח הוא ממש כמו לאפה (בול לשוארמה שאני מכינה בסופ"ש).
  • 5 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1% 1.2% 11.9% 85.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.01 (0.01 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב