דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

11 מנות/יחידות, 116 גרם למנה\יחידה (10-12 יחידות (תלוי בגודל הלחוח))

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
לחוח ביתי
ככה תכינו לחוח טעים בקלות
  • 1 לערבב את כל המצרכים מלבד הקמח ולהניח בצד למשך כ- 10 דקות.
  • 2 להוסיף את הקמח בהדרגה ולהוסיף עוד מים לפי הצורך (הבצק צריך להיות דומה לבצק לפנקייק).
  • 3 להתפיח את הבצק למשך כשעה.
  • 4 לצקת מצקת אחת מהבלילה אל מחבת משומנת מעט וקרה (לשטוף במים קרים את התחתית) על להבה בינונית, לחכות עד שכל הלחוח יהיה מלא חורים, להוציא מהמחבת ולהניח על מגבת.
  • 5 לשטוף שוב את תחתית המחבת במים קרים ושוב אותו התהליך לכל לחוח (ככה להכין את כולם, ניתן להיעזר בשתי מחבתות. מתקבל לחוח ביתי עם חורים שכדאי לאמץ!
  • 6 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.9% 1.2% 11.9% 86%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.01 (0.01 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב