דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 172 גרם למנה\יחידה (16 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת פירמידה
  • 1 להקציף 2 שמנת מתוקה + 2 אינסטנט פודינג וניל + 1 כוס חלב + 1/2 כוס סוכר + גביע נפוליאון לקצף אחיד ויציב.
  • 2 להכין בקערה שתי כוסות נס קפה ולצנן.
  • 3 להניח על משטח עבודה נייר אפייה ולסדר מעליו ביסקוויטים טבולים בנס קפה באופן הבא:
  • * 6 שורות לאורך ו- 6 שורות לרוחב (סכ"ה 36 ביסקוויטים).
  • * אותו דבר לעשות שכבה נוספת מעל (סכ"ה ביחד 72 ביסקוויטים).
  • 4 את הקרם למרוח לאורך על 2 השורות האמצעיות (נשארות שתי שורות ריקות מימין ושתי שורות ריקות משמאל לאורך העוגה).
  • 5 את השורות הריקות להרים כלפי מעלה בעזרת נייר האפייה לצורת משולש.
  • 6 לקרר שעתיים לפחות.
  • 7 להכנת הציפוי יש לבשל שמנת מתוקה עד להרתחה, לשפוך על השוקולד ששבור לחתיכות ולערבב לקרם אחיד וחלק.
  • 9 לצפות בשוקולד את העוגה הקרה.
  • 10 לקשט בקודקוד בקוקוס לאורך כל העוגה.
  • 11 לשמור יממה בקירור לפני ההגשה.
  • 12 בתיאבון חיוך

עוגה שנהגתי להכין לילדיי כשהיו קטנים (וזה היה מזמן) ונזכרתי בה השבוע לקראת יום כיפור.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.3% 38% 5.3% 56.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.62 (0.62 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב