מצרכים למתכון
12 מנות/יחידות, 68 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הפרוסות)
אופן הכנת המתכון
- אחרסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
הלחם הכי מתוק שיש
- 1 מעבדים בקערת המיקסר עם וו לישה את הקמח, השמרים והסוכר לתערובת אחידה. מוסיפים את המים והשמן, וממשיכים לעבד במיקסר לכמה דקות. מוסיפים את המלח והשוקולד צ`יפס, וממשיכים ללוש עוד כ- 7 דקות עד לקבלת בצק אחיד.
- 2 מניחים את הבצק בקערה משומנת ומכסים בניילון נצמד להתפחה כל כשעה או להכפלת הנפח.
- 3 מוציאים את האוויר מהבצק ומניחים על משטח העבודה. מרדדים עלה עבה בגודל המתאים לגודל של תבנית קסטן 20x10 ס"מ, מגלגלים לרולדה ומניחים בתבנית הקסטן המקומחת (ניתן לפזר מעל עוד קצת פצפוצי שוקולד).
- 4 מכסים במגבת למנוחה של כ- 30-40 דקות, ומחממים את התנור מראש לחום של 180 מעלות.
- 5 אופים בתנור למשך כ- 45 דקות. לאחר אפייה של כ- 35 דקות - מחלצים את הלחם מהתבנית ואופים כ- 10 דקות נוספות עד להשחמה. מוציאים מהתנור ונותנים ללחם להצטנן לפני שפורסים.
- 6 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
ציוד נדרש: מיקסר עם וו לישה, תבנית קסטן 20x10 ס"מ.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0.8% |
8.9% |
9.1% |
81.2% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב