דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
הלחם הכי מתוק שיש

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 68 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הפרוסות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 מעבדים בקערת המיקסר עם וו לישה את הקמח, השמרים והסוכר לתערובת אחידה. מוסיפים את המים והשמן, וממשיכים לעבד במיקסר לכמה דקות. מוסיפים את המלח והשוקולד צ`יפס, וממשיכים ללוש עוד כ- 7 דקות עד לקבלת בצק אחיד.
  • 2 מניחים את הבצק בקערה משומנת ומכסים בניילון נצמד להתפחה כל כשעה או להכפלת הנפח.
  • 3 מוציאים את האוויר מהבצק ומניחים על משטח העבודה. מרדדים עלה עבה בגודל המתאים לגודל של תבנית קסטן 20x10 ס"מ, מגלגלים לרולדה ומניחים בתבנית הקסטן המקומחת (ניתן לפזר מעל עוד קצת פצפוצי שוקולד).
  • 4 מכסים במגבת למנוחה של כ- 30-40 דקות, ומחממים את התנור מראש לחום של 180 מעלות.
  • 5 אופים בתנור למשך כ- 45 דקות. לאחר אפייה של כ- 35 דקות - מחלצים את הלחם מהתבנית ואופים כ- 10 דקות נוספות עד להשחמה. מוציאים מהתנור ונותנים ללחם להצטנן לפני שפורסים.
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מיקסר עם וו לישה, תבנית קסטן 20x10 ס"מ.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל עמוד האינסטגרם של מיכה!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)189278
חלבונים (גרם)3.85 5.68
פחמימות (גרם)3451
מתוכן סוכרים (גרם)2.63 3.88
שומנים (גרם)3.75 5.54
מתוכם שומן רווי (גרם)1.57 2.32
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.010.01
נתרן (מ"ג)82.34121.53
סיבים תזונתיים (גרם)0.35 0.51
מים (גרם)20.8130.72
ויטמין B (מ"ג)0.230.35
ויטמין B1 (מ"ג)0.150.22
ויטמין B2 (מ"ג)0.090.13
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)13.3319.68
ויטמין C (מ"ג)22.95
סידן (מ"ג)28.0341.37
ברזל (מ"ג)0.971.43
מגנזיום (מ"ג)0.210.31
זרחן (מ"ג)31.6746.74
אבץ (מ"ג)00
אשלגן (מ"ג)0.070.1

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.8% 8.9% 9.1% 81.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.1 (0.1 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.