דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מאפינס שוקולד צ`יפס
מאפינס שוקולד צ`יפס
מאפינס שוקולד צ`יפס
מאפינס שוקולד צ`יפס טעימים

מצרכים למתכון

15 מנות/יחידות, 83 גרם למנה\יחידה (14-16 יחידות (תלוי בגודל המאפינס))

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 בקערת המיקסר להקציף את הביצים השלמות ולהוסיף את הסוכר לאט לאט עד לקבלת קצף תפוח.
  • 2 להוסיף את החמאה, החלב, אינסטנט הפודינג (אני השתמשתי בטעם וניל עם פצפוצי שוקולד) והקמח התופח, ולערבל עד לאיחוד המצרכים (אך לא לערבל יותר מדי).
  • 3 להוסיף את השוקולד צ`יפס בצורה ידנית עם כף ולערבב.
  • 4 להעביר את התערובת אל מנג`טים משומנים עם ספריי שמן (למלא 3/4 מהגובה מכיוון שהמאפינס תופחים). אני הנחתי כל מנג`ט בתוך תבנית שקעים כדי לא לאבד את הצורה.
  • 5 לאפות בתנור בחום של 180 מעלות למשך כ- 20-25 דקות (תלוי בסוג התנור, לבדוק שקיסם יוצא בין יבש ללח). תקבלו מאפינס שוקולד צ`יפס מושלם!
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מנג`טים + תבנית שקעים + כוס מידה אוניברסלית.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של שגית מלכי

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)294354
חלבונים (גרם)3.97 4.79
פחמימות (גרם)3744
מתוכן סוכרים (גרם)11.96 14.4
שומנים (גרם)14.7 17.71
מתוכם שומן רווי (גרם)8.65 10.43
מתוכם שומן טראנס (גרם)00
כולסטרול (מ"ג)67.97 81.89
נתרן (מ"ג)189.16227.9
מים (גרם)6.918.32
ויטמין A (מק"ג)14.5117.48
ויטמין B (מ"ג)0.210.26
ויטמין B1 (מ"ג)00
ויטמין B2 (מ"ג)0.040.05
ויטמין B3 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B5 (מ"ג)0.140.17
ויטמין B6 (מ"ג)0.020.02
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)4.265.13
ויטמין B12 (מק"ג)0.080.1
ויטמין D (מק"ג)0.190.22
ויטמין E (מ"ג)0.10.11
ויטמין K (מק"ג)0.030.03
סידן (מ"ג)33.4840.34
ברזל (מ"ג)0.160.19
מגנזיום (מ"ג)1.091.31
זרחן (מ"ג)17.9521.63
אבץ (מ"ג)0.120.14
אשלגן (מ"ג)12.7515.36
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.170.21
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.140.17
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.330.4
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.310.37

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 26.5% 7.2% 66.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.36 (0.36 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.