דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 87 גרם למנה\יחידה (כ- 12 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
לחם חצי חצי
חצי קמח לבן וחצי קמח מלא
  • 1 לנפות את הקמחים לתוך קערה גדולה, להוסיף את המלח ולערבב.
  • 2 להמיס את השמרים בחצי כוס מהמים, ליצור גומה בקמח ולשפוך לתוכה את המים עם השמרים.
  • 3 להוסיף את הסוכר ולהמתין כשתי דקות.
  • 4 להוסיף כוס מים ושמן ולערבב.
  • 5 ללוש מעט את הבצק, ואם דביק אז להוסיף קצת קמח.
  • 6 למרוח על הבצק מעט שמן זית, לכסות את הקערה בניילון נצמד ולהתפיח כשעה, עד להכפלת הנפח.
  • 7 לעצב לכיכר לחם.
  • 8 להתפיח לעוד כשעה.
  • 9 לאפות בחום של 200 מעלות כ- 40 דקות.
  • 10 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
לפני ההכנסה לתנור ניתן למרוח בביצה ולפזר מעל שומשום/פרג/גרעיני חמנייה וכדומה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8.4% 5.9% 10.7% 75%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.07 (0.08 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב