דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 70 גרם למנה\יחידה (כ- 16 פרוסות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
דפדופי גבינה
בצק עלים עם גבינה
  • 1 פותחים את העלה וחוצים לשניים.
  • 2 ממלאים בגביע גבינת משק יעקובס (יבשה יותר טעימה במיוחד) מעורב עם שקית אינסטנט פודינג וניל צרפתי.
  • 3 מגלגלים את הרולדות לגלילה, סוגרים שוליים שלא תברח מלית החוצה, חוצים בסכין חדה לאורך ומפתלים את שני החלקים לפתיל ארוך.
  • 4 מכניסים לתבניות אינגליש קייק, מורחים בחלב קר, מכניסים לקירור של חצי שעה במקרר ואופים כ- 25 דקות עד להזהבה (המראה הוא שקובע - מוזהב עמוק), בתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות.
  • 5 מיד עם ההוצאה מורחים אבקת סוכר מהולה בכפיות מים לזיגוג.
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: שתי תבניות צרות וארוכות של אינגליש קייק.

הערך התזונתי לא כולל את הגבינה. לגבי חבילת בצק עלים דפוף - יש כעת בסופרים מיוון וגם מטורקיה - מעולה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 31.2% 7.6% 61.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.45 (0.45 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב