דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
בצק עלים עם גבינה

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 70 גרם למנה\יחידה (כ- 16 פרוסות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 פותחים את העלה וחוצים לשניים.
  • 2 ממלאים בגביע גבינת משק יעקובס (יבשה יותר טעימה במיוחד) מעורב עם שקית אינסטנט פודינג וניל צרפתי.
  • 3 מגלגלים את הרולדות לגלילה, סוגרים שוליים שלא תברח מלית החוצה, חוצים בסכין חדה לאורך ומפתלים את שני החלקים לפתיל ארוך.
  • 4 מכניסים לתבניות אינגליש קייק, מורחים בחלב קר, מכניסים לקירור של חצי שעה במקרר ואופים כ- 25 דקות עד להזהבה (המראה הוא שקובע - מוזהב עמוק), בתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות.
  • 5 מיד עם ההוצאה מורחים אבקת סוכר מהולה בכפיות מים לזיגוג.
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: שתי תבניות צרות וארוכות של אינגליש קייק.

הערך התזונתי לא כולל את הגבינה. לגבי חבילת בצק עלים דפוף - יש כעת בסופרים מיוון וגם מטורקיה - מעולה.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל דף הפייסבוק של נורית

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)261370
חלבונים (גרם)3.58 5.08
פחמימות (גרם)2941
מתוכן סוכרים (גרם)0.73 1.04
שומנים (גרם)14.66 20.82
מתוכם שומן רווי (גרם)6.94 9.85
כולסטרול (מ"ג)0.11 0.16
נתרן (מ"ג)416.17590.84
מים (גרם)0.941.33
ויטמין B (מק"ג)0.140.2
ויטמין B2 (מ"ג)00
סידן (מ"ג)18.0425.61
ברזל (מ"ג)00
מגנזיום (מ"ג)0.010.01
אבץ (מ"ג)00
אשלגן (מ"ג)0.020.02
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)00
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)00
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)00

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 31.2% 7.6% 61.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.45 (0.45 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.