דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 30 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל החיתוכיות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
חיתוכיות פצפוצי אורז ושוקולד
חטיפי שוקולד טעימים עם טוויסט סניקרס
  • 1 להניח בקערה גדולה את הפצפוצים, ולהוסיף אליהם את חטיפי הסניקרס החתוכים ל- 3-4 חתיכות כל אחד.
  • 2 להמיס במיקרוגל את השוקולד המריר והחמאה בפולסים עד להמסת השוקולד, למזוג על פצפוצי האורז בקערה הגדולה ולערבב היטב (לוודא שהשוקולד מכסה את כל הפצפוצים).
  • 3 לשפוך את תערובת פצפוצי האורז לתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה, לדחוס אותה היטב ולהניח במקפיא למשך כשעתיים עד להתייצבות מלאה.
  • 4 הכנת הציפוי: להניח את השוקולד המריר בקערה לחימום במיקרוגל, להוסיף את החלב והחמאה ולחמם עד שהשוקולד נמס. להוסיף את חמאת הבוטנים ולערבב היטב.
  • 5 להוציא את התבנית מהמקפיא ולמזוג את ציפוי השוקולד. למרוח את הציפוי באופן אחיד ולהקפיא שוב למשך כשעה עד להתייצבות מלאה.
  • 6 לאחר ההקפאה לחתוך לריבועים/אצבעות/חיתוכיות בעובי 1.5-2 ס"מ ובאיזה אורך שרוצים. ניתן לשמור במקפיא או במקרר.
  • 7 בתיאבון חיוך
  • טיפים וגיוונים:
  • 1 ניתן לוותר על חמאת הבוטנים.
  • 2 ניתן להכין גם עם חטיפי מרס, טעמי או כל חטיף קרמל אחר.

ציוד נדרש: תבנית בקוטר 20 ס"מ.

הערך התזונתי לא כולל את חטיפי הסניקרס. שיטת ההכנה כוללת גם חימום במיקרוגל.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.1% 43.4% 7.7% 48.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.77 (0.77 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב