דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 43 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הצ`פאטי)

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
צ`פאטי - לחם הודי מסורתי
צ`פאטי: אתם הולכים להתאהב בלחם הזה
  • 1 לשים את המרכיבים עד לקבלת בצק חלק, מכסים בניילון נצמד ומניחים בצד למשך כחצי שעה.
  • 2 מחלקים את הבצק לכ- 20 עיגולים שווים בגודלם.
  • 3 מרדדים כל עיגול בצק במערוך על גבי משטח מקומח בקמח רגיל לעובי של כ- 2 מילימטר.
  • 4 מחממים מחבת טפלון, מניחים בה את הצ`פאטי עד שהוא תופח מעט ומשחים משני הצדדים. מתקבל צ`פאטי הודי מסורתי קל להכנה ומושלם לצד כל ארוחה.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
את הצ`פאטי נהוג לאכול עם מטבל לידו, או אפילו מגולגל עם כל מילוי שתרצו.

זמן ההכנה לא כולל את זמן מנוחת הבצק.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
10.9% 7.4% 10.8% 70.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.09 (0.1 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב