דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
צ`פאטי: אתם הולכים להתאהב בלחם הזה

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 43 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הצ`פאטי)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לשים את המרכיבים עד לקבלת בצק חלק, מכסים בניילון נצמד ומניחים בצד למשך כחצי שעה.
  • 2 מחלקים את הבצק לכ- 20 עיגולים שווים בגודלם.
  • 3 מרדדים כל עיגול בצק במערוך על גבי משטח מקומח בקמח רגיל לעובי של כ- 2 מילימטר.
  • 4 מחממים מחבת טפלון, מניחים בה את הצ`פאטי עד שהוא תופח מעט ומשחים משני הצדדים. מתקבל צ`פאטי הודי מסורתי קל להכנה ומושלם לצד כל ארוחה.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
את הצ`פאטי נהוג לאכול עם מטבל לידו, או אפילו מגולגל עם כל מילוי שתרצו.

זמן ההכנה לא כולל את זמן מנוחת הבצק.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל עמוד האינסטגרם של שירה!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)86199
חלבונים (גרם)2.64 6.12
פחמימות (גרם)1740
שומנים (גרם)1.8 4.16
מתוכם שומן רווי (גרם)0.11 0.24
נתרן (מ"ג)175.57406.4
סיבים תזונתיים (גרם)2.66 6.15
מים (גרם)17.9841.63
ויטמין B (מ"ג)54.250.13
ויטמין B1 (מ"ג)0.030.08
ויטמין B2 (מ"ג)0.020.05
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)3.17.18
ויטמין C (מ"ג)0.471.08
סידן (מ"ג)716.21
ברזל (מ"ג)0.230.52
מגנזיום (מ"ג)0.180.43
זרחן (מ"ג)7.3617.04
אבץ (מ"ג)00.01
אשלגן (מ"ג)0.040.08

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
10.9% 7.4% 10.8% 70.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.09 (0.1 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.