דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 106 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הפיתות)

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פיתות אסליות אווריריות בתנור
פיתות רכות ואווריריות
  • 1 לערבב יחד את כל המרכיבים של הבצק. נוצרת עיסה נוזלית (לא לחשוש!). להתפיח במשך כחצי שעה או עד להכפלת הנפח. מתקבל בצק נוזלי.
  • 2 לקמח קלות את נייר האפייה עם מסננת קטנה ולהניח עם מצקת עיגולים מהבצק (לפי גודל הפיתה הרצוי). לפזר מעל כל פיתה מעט קמח (בעזרת מסננת קטנה).
  • 3 להכניס לתנור בחום של 250 מעלות למשך כ- 15 דקות (תבדקו שתחתית הפיתה השחימה). חשוב לחמם את התנור מראש ולוודא שהתנור חם בטרם הכנסת התבניות.
  • 4 להוציא מהתנור ולהמתין שהפיתות תתקררנה. תיזהרו לא להשאיר את הפיתות הביתיות המושלמות האלה לבד - תוך רגע הן מתחסלות!
  • 5 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.8% 11.4% 10.3% 77.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.13 (0.13 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב