דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
פיתות אסליות אווריריות בתנור
פיתות אסליות אווריריות בתנור
פיתות אסליות אווריריות בתנור
פיתות רכות ואווריריות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 106 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הפיתות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לערבב יחד את כל המרכיבים של הבצק. נוצרת עיסה נוזלית (לא לחשוש!). להתפיח במשך כחצי שעה או עד להכפלת הנפח. מתקבל בצק נוזלי.
  • 2 לקמח קלות את נייר האפייה עם מסננת קטנה ולהניח עם מצקת עיגולים מהבצק (לפי גודל הפיתה הרצוי). לפזר מעל כל פיתה מעט קמח (בעזרת מסננת קטנה).
  • 3 להכניס לתנור בחום של 250 מעלות למשך כ- 15 דקות (תבדקו שתחתית הפיתה השחימה). חשוב לחמם את התנור מראש ולוודא שהתנור חם בטרם הכנסת התבניות.
  • 4 להוציא מהתנור ולהמתין שהפיתות תתקררנה. תיזהרו לא להשאיר את הפיתות הביתיות המושלמות האלה לבד - תוך רגע הן מתחסלות!
  • 5 בתיאבון חיוך
עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות לימור עוזרי

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)246231
חלבונים (גרם)5.53 5.2
פחמימות (גרם)4239
מתוכן סוכרים (גרם)3.15 2.96
שומנים (גרם)6.08 5.72
מתוכם שומן רווי (גרם)0.85 0.8
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.030.03
נתרן (מ"ג)500.26470.17
סיבים תזונתיים (גרם)0.45 0.42
מים (גרם)44.9642.25
ויטמין B (מ"ג)0.350.33
ויטמין B1 (מ"ג)0.220.21
ויטמין B2 (מ"ג)0.130.12
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)2018.8
ויטמין C (מ"ג)32.82
סידן (מ"ג)42.6940.12
ברזל (מ"ג)1.451.37
מגנזיום (מ"ג)0.460.43
זרחן (מ"ג)47.544.64
אבץ (מ"ג)0.010.01
אשלגן (מ"ג)0.160.15

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.8% 11.4% 10.3% 77.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.13 (0.13 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.