דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

28 גרם לכל המתכון

  • קיווי - 1/2 יחידה קטנה ללא קליפה - סה"כ (28 גרם)
  • Van Gogh אסאי - 100 cc
  • סאוור - 60 cc
  • סורבה מלון - כף אחת
  • סורבה מנגו - כף אחת
  • קוביות קרח - לפי הצורך

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
קוקטייל סורבה פראי ברזילאי
קוקטייל קייצי טעים
  • 1 חצי מכלי הקיבול של הבלנדר ממלאים בקרח.
  • 2 מוסיפים את כל המרכיבים ומפעילים את הבלנדר עד לקבלת מרקם עדין של ברד.
  • 3 הצעת הגשה: מוזגים לכוס יפה ומקשטים בפרוסות קיווי.
  • 4 תיהנו חיוך

ציוד נדרש: בלנדר.

הערך התזונתי לא כולל את הוודקה, הסאוור והסורבה. הכנת סאוור: 3/4 בקבוק מיץ לימון סחוט טרי + 1/4 בקבוק מי סוכר (1 ק"ג סוכר על 1 ליטר מים). פרי האסאי מקורו ביערות האמזונס שבברזיל - פרי בריא המונע כולסטרול והמסייע למניעת מחלות כלי דם ולב. המתכון באדיבות וודקה ואן גוך.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
17.3% 2.2% 5% 75.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.03 (0.03 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב