גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
שם באנגלית: West European, אוכל ממערב אירופה. רעבים? מוזמנים להתקין את אפליקציית Foods »
גראטן תפוח אדמה טעים מהמטבח הצרפתי העשיר - גראטן תפוחי אדמה מוקרמים וממכרים במיוחד עם חמאה, שמנת, גבינת פרמזן וגבינת גאודה
קערת טירמיסו פקאן לקינוח פשוט מושלם שאתם הולכים להתמכר אליו - שילוב נהדר של בישקוטים באספרסו וניל, קרם מסקרפונה מפנק, פקאנים גרוסים ושוקולד לבן
פררו רושה אגוזי לוז ווניל בהכנה ביתית - פינוק קטן מגן העדן
פוקצ'ה איטלקית קלאסית מבצק שמרים נהדר בהתפחה ארוכה, שמן זית, מלח גס ורוזמרין
לזניה טבעונית עם גבינה צהובה טבעונית מגורדת, רוטב עגבניות ותבלינים
פיצה מקמח כוסמין ב- 10 דקות של עבודה ללא שמרים וללא צורך בהתפחה, מקמח כוסמין מלא ויוגורט עשיר בחלבון
פיתה מבצק קל ומהיר במילוי רוטב פיצה וגבינות, מטוגנת במחבת וטעימה להפליא - ארוחת ערב מושלמת לכל המשפחה
פסטה טבעונית מקמח כוסמין ברוטב עגבניות והפתעות של ירקות
ביננשטיק - עוגת עקיצת הדבורה מהמטבח הגרמני בגרסא הקלאסית מבצק שמרים ספוג בסירופ דבש, במילוי קרם מסקרפונה מושלם ובציפוי פרוסות שקדים מקורמלות בחמאה ודבש - מומלץ להכין לפחות יום מראש וככה יהיה לכם...
כל החיים פולנטה הייתה עבורי מנה שאוכלים רק במסעדות. תמיד כשהיה אותה בתפריט ישר הייתי מזמינה אותה כמנה ראשונה! עד שגיליתי שלוקח בול 5 דקות להכין אותה בבית, ו- 10 דקות אם תרצו להכין מתירס אמיתי ולא...
ספגטי מיטבולס בסיר אחד לארוחת צהריים איטלקית, מהירה וטעימה במיוחד
קרם ברולה קפוא במרקם גלידה - אחרי שתכינו את הגרסא הזו כבר לא תכינו קרם ברולה רגיל ששומרים במקרר!
לחמניות חלב מבצק נפלא במילוי אצבעות מוצרלה וחמאה מומסת עם שום ותימין מעל
ברוסקטה מלחם מחמצת עם חמאת שום ופסטו ובתוספת עגבניות שרי צלויות בשמן זית וגבינת בוראטה איטלקית מעל
מאפה ללא גלוטן עם רוטב פסטו, פטה, מוצרלה, בטטה, פטריות, עגבניות שרי ובזיליקום
לפני הרבה שנים, אי שם בשנות העשרים שלי, חייתי תקופה בספרד היפה. יש לי המון זכרונות יפים וטעימים מהתקופה הזו, אבל אחד הדברים שאני לא יכולה לשכוח ושתמיד מעלים בי נוסטליה מתוקה הוא הטורטייה דה פטאטאס...