דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

50 מנות/יחידות, 16 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל העוגיות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגיות שוקולד וינאיות
  • 1 להמיס את השוקולד המריר במיקרוגל או בבן-מארי.
  • 2 להקציף במיקסר את החמאה הרכה עם אבקת הסוכר, להוסיף את השוקולד המומס ואחר כך את החלב.
  • 3 להוסיף את הקמח והקורנפלור, ולהמשיך לערבב לבצק אחיד.
  • 4 להעביר את הבצק לשק זילוף ולזלף עוגיות בצורה הרצויה.
  • 5 לאפות במשך כ- 15 דקות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות.
  • 6 לצנן ולבזוק מעל אבקת סוכר לפי הטעם.
  • 7 לשמור בכלי סגור.
  • 8 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לפזר מעל העוגיות לפני האפייה שקדים גרוסים או לטבול כל עוגיה בשוקולד מריר מומס - לאחר אפייה וצינון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 28.3% 4.9% 66.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.39 (0.39 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב