מצרכים למתכון
3 מנות/יחידות, 306 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל כוסות ההגשה)
- חלב - 3 כוסות - סה"כ (720 מ"ל)
- קורנפלור - 3 כפות - סה"כ (27 גרם)
- חלב - 1/2 כוס - סה"כ (120 מ"ל)
- סוכר - 3 כפות שטוחות - סה"כ (45 גרם)
- מקל וניל - גודל ממוצע (3 גרם)
- מי ורדים - 1/2 כפית - סה"כ (3 מ"ל)
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
סחלב חם לימי החורף הקרים
- 1 מעבירים את כל המצרכים לקלחת ומערבבים היטב.
- 2 מנמיכים ללהבה בינונית ומערבבים ללא הפסקה.
- 3 כאשר התערובת הופכת לסמיכה, מעבירים לאש קטנה וממשיכים לערבב במשך דקה נוספת.
- 4 מעבירים את הסחלב שנוצר לכוסות הגשה ומקשטים בקינמון, קוקוס ושוקולד לבן לפי הטעם.
- 5 תיהנו
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
הערך התזונתי לא כולל את התוספות על הסחלב.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0.7% |
15.1% |
16.7% |
67.5% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב