דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

3 מנות/יחידות, 306 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל כוסות ההגשה)

  • חלב - 3 כוסות - סה"כ (720 מ"ל)
  • קורנפלור - 3 כפות - סה"כ (27 גרם)
    גדושות
  • חלב - 1/2 כוס - סה"כ (120 מ"ל)
    לערבוב עם הקורנפלור קודם לכן
  • סוכר - 3 כפות שטוחות - סה"כ (45 גרם)
  • מקל וניל - גודל ממוצע (3 גרם)
    תוכן המקל או כפית תמצית וניל
  • מי ורדים - 1/2 כפית - סה"כ (3 מ"ל)
    לא חובה

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
סחלב וניל חורפי חם וטעים
סחלב חם לימי החורף הקרים
  • 1 מעבירים את כל המצרכים לקלחת ומערבבים היטב.
  • 2 מנמיכים ללהבה בינונית ומערבבים ללא הפסקה.
  • 3 כאשר התערובת הופכת לסמיכה, מעבירים לאש קטנה וממשיכים לערבב במשך דקה נוספת.
  • 4 מעבירים את הסחלב שנוצר לכוסות הגשה ומקשטים בקינמון, קוקוס ושוקולד לבן לפי הטעם.
  • 5 תיהנו חיוך

הערך התזונתי לא כולל את התוספות על הסחלב.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.7% 15.1% 16.7% 67.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.18 (0.18 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב