מצרכים למתכון
16 מנות/יחידות, 92 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
עוגה מושלמת לחובבי האוכמניות הכחולות
- 1 לערבב יחד את הפתיבר הטחון עם החמאה, לשטח ברינג בקוטר 20 ס"מ עם שקף מסביב ולהקפיא כ- 20 דקות להתייצבות.
- 2 להקציף יחד את כל מרכיבי קרם המסקרפונה מלבד האוכמניות עד לקבלת קרם חלב ויציב, להוסיף את האוכמניות הקפואות ולערבב.
- 3 לבשל את כל מרכיבי קולי האוכמניות בקלחת על אש נמוכה למשך מס` דקות עד לצמצום הנוזל, להסיר מהאש ולצנן.
- 4 הרכבת העוגה: מעל הבסיס הקפוא לשטח את קרם המסקרפונה ולהכניס שוב להקפאה למשך כשעה. לאחר מכן, להוציא ולזגג את רוטב האוכמניות שלנו. אני פרסתי לחתיכות מהממות את כל העוגה כשהיא קפואה, ולפני ההגשה העברתי למקרר לשעתיים. עוגה טעימה בטירוף בקלי קלות!
- 5 בתיאבון
ציוד נדרש: רינג בקוטר 20 ס"מ עם שקף מסביב.
שיטת ההכנה כוללת גם הקצפה ובישול.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0.7% |
52.3% |
4.8% |
42.2% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב