דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

17 מנות/יחידות, 61 גרם למנה\יחידה (15-18 פיתות ביס (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פיתות ביס ממכרות ב- 10 דקות עבודה
פיתות כיס קטנות שטורפים בביס!
  • 1 לערבל יחד את כל מרכיבי של הבצק - נוצרת עיסה נוזלית (לא לחשוש!).
  • 2 להתפיח במשך כחצי שעה-שעה (מתקבל בצק נוזלי).
  • 3 לשמן את נייר האפייה עם מעט שמן זית ולהניח עליו עיגולים קטנים מהבצק בעזרת מצקת (אני אוהבת פיתות קטנות ומניחה כ- 1/2 מצקת לכל פיתה).
  • 4 למרוח מעל הפיתות שמן זית ולפזר זעתר, שומשום, מלח גס, עלי תימין, עלי אורגנו או כל מה שאוהבים, ולהכניס לתנור בחום של 250 מעלות למשך כ- 15 דקות (תבדקו שתחתית הפיתה השחימה).
  • 5 מתקבלות פיתות ביס מושלמות - תיזהרו לא להשאיר אותן לבד כי תוך רגע הן מתחסלות!
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מומלץ לעשות שימוש בקמח באיכות גבוהה. בנוסף, כמות המים שמוסיפים תלויה בסוג הקמח והספיחה של הנוזלים בו.

שמן הזית והתוספות לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.6% 20.5% 9.7% 68.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.26 (0.27 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב