מצרכים למתכון
16 מנות/יחידות, 120 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
- 1 להרתיח את המים והסוכר החום ולקרר.
- 2 לסדר את הבישקוטים בתבנית עגולה (אפשר גם בתבנית מלבנית גדולה), ולהרטיב היטב את הבישקוטים במי הסוכר.
- 3 לערבל במיקסר את השמנת המתוקה, אינסטנט פודינג הוניל, החלב והסוכר עד לקבלת קצף יציב.
- 4 לכבות את המיקסר, להוסיף את גבינת השמנת ולערבב עד לקבלת קרם חלק.
- 5 למרוח את הקרם על הבישקוטים.
- 6 לגרד על פומפייה גסה את השוקולד המריר ולפזר על העוגה.
- 7 לקרר לפחות יממה.
- 8 בתיאבון
ציוד נדרש: תבנית קפיצית בקוטר 26 ס"מ.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0% |
38.1% |
5.3% |
56.6% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב