דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 63 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת גבינה פירורים עם שוקולד בלונדי
פרוסת עוגת גבינה כמו בקונדיטוריות הכי טובות
  • 1 כמה שעות או יום לפני הכנת העוגה - יש להכין את הג`לטין: לערבב את אבקת הג`לטין עם המים הקרים, לכסות ולהעביר למקרר. שימו לב להערה בהמשך - סעיף זה אינו חובה אם לא מקפיאים.
  • 2 הכנת הפירורים: במעבד המזון לשים את כל המצרכים ולהפעיל בפולסים עד לקבלת פירורים כמו חול. ניתן לעשות את הפעולה במיקסר עם וו גיטרה. לאחר שמתקבלים פירורים כמו חול - להעביר אל תבנית עם נייר אפייה ולאפות בתנור בחום של 160 מעלות למשך כ- 12-14 דקות או עד שהפירורים מזהיבים לצבע חום. לקרר לחלוטין ואם הם לא מספיק דקים אפשר לטחון במעבד מזון.
  • 3 לערבב חלק מהפירורים עם השוקולד בלונדי המומס ולשטח בתבנית שבחרנו (ראו ציוד נדרש, ניתן להשתמש בשקף ונייר אפייה בתחתית).
  • 4 הכנת מלית הגבינה: במיקסר עם בלון הקצפה במהירות נמוכה לאחד את כל המרכיבים מלבד הג`לטין ואינסטנט הפודינג. לאחר שהגבינות והשמנת הגיעו למרקם חלק - להעלות למהירות בינונית ולהקציף מעט לקצפת רכה. להוסיף את אינסטנט הפודינג ולהקציף עוד כמה שניות לאיחוד.
  • 5 להמיס את הג`לטין - שימו לב לא לחמם מדי אחרת הג`לטין נשרף. להמיס בפולסים של 10 שניות במיקרוגל כדי לא להגיע לחימום יתר.
  • 6 להוסיף לג`לטין המומס כמה כפות ממסת הגבינה ולערבב מהר מהר. במידה ומתקבלים גושים אפשר לחמם מעט במיקרוגל בפולסים עד שיש לנו תערובת חלקה.
  • 7 לאחד בזהירות בין תערובת הגבינות ותערובת הג`לטין עם הגבינות, ולהעביר לתבנית.
  • 8 להניח בזהירות מעל העוגה את שאר הפירורים עם חתיכות קטנות קטנות של טעמי בלונדי, ולהעביר להקפאה להתייצבות למשך הלילה. את העוגה אפשר לשמור בהקפאה לפחות חודש או במקרר לפחות 5 ימים. מתקבלת עוגת גבינה בלונדי מושלמת!
  • 9 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מעבד מזון/מיקסר עם וו גיטרה ובלון הקצפה, פורמה (רינג מרובע או מלבני) באורך 26 ס"מ, גובה 6 ס"מ ורוחב 8 ס"מ.

שיטת ההכנה כוללת גם טחינה, הקצפה, קירור ו/או הקפאה. כל הגבינות בטמפרטורת החדר חוץ מהשמנת המתוקה. אם רוצים להקפיא את העוגה ולהוציא מהתבנית כמו שאני עשיתי - יש להשתמש בג`לטין. אם לא מתכוונים להקפיא אז לא חובה להשתמש בג`לטין. אם מכינים בתבנית פיירקס, זכוכית, אינגליש קייק או איזושזהי תבנית אחרת ולא רוצים להקפיא - אז לא צריך נייר אפייה, לא שקף ולא ג`לטין.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.5% 44.5% 7.7% 46.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.82 (0.85 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב