גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | עוגת גבינה פירורים עם שוקולד בלונדי |
16 מנות/יחידות, 63 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
ציוד נדרש: מעבד מזון/מיקסר עם וו גיטרה ובלון הקצפה, פורמה (רינג מרובע או מלבני) באורך 26 ס"מ, גובה 6 ס"מ ורוחב 8 ס"מ.
שיטת ההכנה כוללת גם טחינה, הקצפה, קירור ו/או הקפאה. כל הגבינות בטמפרטורת החדר חוץ מהשמנת המתוקה. אם רוצים להקפיא את העוגה ולהוציא מהתבנית כמו שאני עשיתי - יש להשתמש בג`לטין. אם לא מתכוונים להקפיא אז לא חובה להשתמש בג`לטין. אם מכינים בתבנית פיירקס, זכוכית, אינגליש קייק או איזושזהי תבנית אחרת ולא רוצים להקפיא - אז לא צריך נייר אפייה, לא שקף ולא ג`לטין.
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 235 | 373 |
חלבונים (גרם) | 2.94 | 4.67 |
פחמימות (גרם) | 18 | 28 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 11.68 | 18.58 |
שומנים (גרם) | 17.04 | 27.1 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 9.35 | 14.87 |
מתוכם שומן טראנס (גרם) | 0.52 | 0.82 |
כולסטרול (מ"ג) | 41.52 | 66.04 |
נתרן (מ"ג) | 114.26 | 181.73 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 0.58 | 0.92 |
מים (גרם) | 1.25 | 1.99 |
ויטמין B (מק"ג) | 32.35 | 51.45 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.02 | 0.03 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.01 | 0.02 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 1.75 | 2.78 |
ויטמין C (מ"ג) | 0.26 | 0.42 |
סידן (מ"ג) | 18.53 | 29.47 |
ברזל (מ"ג) | 0.13 | 0.2 |
מגנזיום (מ"ג) | 0.01 | 0.02 |
זרחן (מ"ג) | 4.16 | 6.61 |
אבץ (מ"ג) | 0 | 0 |
אשלגן (מ"ג) | 0.19 | 0.31 |
כלי התזונה והחיטוב המקיפים והאיכותיים בישראל שיסייעו לכם לקחת שליטה על התזונה שלכם
5 ימי ניסיון חינם