דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

13 מנות/יחידות, 250 גרם למנה\יחידה (12-14 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
לזניה
  • 1 לחמם את התנור מראש לחום של 200 מעלות.
  • 2 לסדר בתבנית דפי לזניה שתי שכבות האחת מעל השנייה.
  • 3 לבשל את החלב והחמאה עד להרתחה. להוסיף את הקמח ולטרוף היטב שלא יהיו גושים.
  • 4 להרטיב את הדפים בשכבה הראשונה עם 1/3 מכמות החלב בצורה אחידה.
  • 5 לערבבאת כל מרכיבי תערובת הגבינות ולצקת 1/3 כמות על השכבה הראשונה.
  • 6 לסדר שכבה שנייה של דפים, להרטיב בחלב ולצקת שוב שכבה של גבינות. כך לסדר שוב שכבה שלישית. לסיים בשכבה עליונה של דפי לזניה ולמזוג את רוטב העגבניות.
  • 7 להרתיח את השמנת לבישול, להסיר מהאש ולערבב עם גבינת הצהובה המגורדת, לצקת על התבנית ולאפות בתנור שחומם מראש למשך כחצי שעה (לא לייבש!).
  • 8 בתיאבון!

ציוד נדרש: תבנית גדולה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.1% 31.1% 32% 34.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.47 (0.48 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב