דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

25 מנות/יחידות, 50 גרם למנה\יחידה (כ- 25 כדורים)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
כדורי ברנפלקס בטעם קינמון ותפוחים
מעדן טעים לאירוח
  • 1 שמים בקערה את הברנפלקס ומרסקים עם מערוך (של עוגות) למרקם הרצוי, אני גרסתי גס כי ככה אוהבים אצלי.
  • 2 על אש בינונית שמים בסיר את השמנת המתוקה והשוקולד, ומערבבים עד להמסה מוחלטת ועיסה אחידה.
  • 3 שופכים את קרם השוקולד לקערת הברנפלקס המרוסק, ומערבבים עד שכל הברנפלקס מעורבב ומצופה בשוקולד.
  • 4 מניחים בצד את הקערה כחצי שעה עד להצטננות העיסה.
  • 5 מכינים את חומרי העיטור (סוכר חום, קוקוס ושקדים טחונים), כל סוג בקערה נפרדת, מכינים מהעיסה של הברנפלקס כדורים בגודל כמו בתמונה ומצפים בעיטור הרצוי.
  • 6 כך ממשיכים בכל העיסה, שמים בקערה/קופסה ומעבירים למקרר לפחות כשעה להתגבשות והתייצבות טעמים.
  • 7 בתיאבון חיוך

יפה מאוד לאירוח וניתן להכנה עם הילדים. אפשר להשתמש גם בברנפלקס מכל הסוגים שאוהבים.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.5% 14.4% 7.9% 70.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.18 (0.2 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב