מצרכים למתכון
30 מנות/יחידות, 30 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הסהרונים)
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
סהרונים משקדים טחונים
- 1 לערבב את המחמאה עם אבקת הסוכר עד למרקם משחתי.
- 2 להוסיף את שאר המצרכים ושוב לעבד לבצק.
- 3 לגלגל לצורת חצי ירח, להניח את הסהרונים במרווחים על תבנית אפייה ולאפות בתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות למשך כ- 8 דקות.
- 4 לפזר מעל את אבקת הסוכר ולהגיש סהרוני שקדים פרווה מושלמים לאירוח.
- 5 בתיאבון
יש לשים לב שלא לאפות יותר מדי. לא לגעת בעוגיות עד שהן מצטננות לגמרי. הבצק אמור להיות כמו פלסטלינה - נעים לעבודה. במידה והבצק פירורי ולא מתגבש אז יש להוסיף 2 כפות שמן. במידה והבצק מעט דביק אז יש להוסיף 2 כפות קמח שטוחות (פער זה נוצר משום שיש הבדלים רבים בין סוגי הקמחים ורמת הלחות בהם).
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
2.7% |
32.8% |
7.5% |
57% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב