דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 181 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
ארטיק חלב עוגיות ביתי
ארטיק חלבי ביתי נהדר, צילום וסטיילינג: יולה זובריצקי
  • 1 הכנת הקראנץ`: מרסקים את העוגיות לתוך קערה בינונית, מוסיפים את הסוכר, המלח והחמאה המומסת, ומערבבים היטב. מעבירים את התערובת לתבנית ואופים בתנור כ- 20 דקות ועד להזהבה.
  • 2 הכנת החלב: כשהתערובת קרה מעבירים לקערה גדולה יחד עם החלב. משרים כחצי שעה ולאחר ההשריה מעבירים דרך מסננת דקה. סוחטים היטב את העוגיות עד לקבלת חלב בגוון חום מוזהב. את תערובת העוגיות הנוזלית שומרים בצד. טורפים את החלב יחד עם השמנת המתוקה והסילאן עד לקבלת מרקם אחיד.
  • 3 הרכבת הארטיק: בתחתית כל כלי מניחים מעט מתערובת העוגיות שהושרו בחלב ומכסים בתערובת החלב והשמנת. מכניסים להקפאה לשעתיים מינימום.
  • 4 לפני ההגשה מכינים את הציפוי: ממיסים את השוקולד במיקרוגל ומערבבים היטב עם השמן. מצפים כל תחתית קרטיב בשוקולד ומצפים בעוגיות המפוררות.
  • 5 בתיאבון חיוך

ניתן להכין בתבנית ייעודית להכנת ארטיקים (במתכון זה השתמשנו בתבנית טאפרוור איכותית). זמן ההכנה כולל את זמן הקפאת הארטיקים. המתכון באדיבות אתי בטיטו.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.7% 34.8% 7.9% 53.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.57 (0.6 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב