מצרכים למתכון
4 מנות/יחידות, 272 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- תוספותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
- 1 לחמם שמן בסיר מתאים.
- 2 להוסיף את הפתיתים ולטגן מעט עד לקבלת גוון זהוב, להיזהר לא לשרוף.
- 3 להוסיף את האורז, לערבב ולהמשיך לטגן 3 דקות לערך.
- 4 להוסיף בעדינות ובזהירות את המים הרותחים, כי המגע של המים הרותחים עם השמן החם והרותח גורם למים להשפריץ לצדדים.
- 5 לערבב, להביא לרתיחה אחת ולהנמיך את האש. לכסות את הסיר.
- 6 לאחר 5 דקות לערבב בעדינות ולתת לאוכל להתבשל על אש נמוכה.
- 7 מוכן לאחר 15-20 דקות.
- 8 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
3.2% |
14.3% |
9.6% |
72.9% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב