דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

38 מנות/יחידות, 58 גרם למנה\יחידה (35-40 אוזני המן)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
אוזני המן עם תמרים ואגוזים
אוזני המן לפורים
  • 1 לנפות את הקמח ואבקת האפייה אל תוך קערה, להוסיף את הסוכר, סוכר הוניל והמלח, ולהמשיך לערבב היטב.
  • 2 להוסיף את השמן, החמאה והמים, וללוש עד לקבלת בצק. לתת לבצק מנוחה של כרבע שעה (לא חובה).
  • 3 לערבב ביחד את ממרח התמרים והאגוזים הקצוצים.
  • 4 לרדד את הבצק על גבי משטח מקומח לעלה בעובי של עד כחצי ס"מ, לקרוץ ממנו עיגולים, להניח מעט ממלית התמרים והאגוזים במרכז, לסגור לצורת אוזן המן ולהדק את הקצוות.
  • 5 לחמם את התנור לחום של 170-180 מעלות ולאפות את אוזני ההמן בתבנית עם נייר אפייה ללא שימון למשך כ- 15-20 דקות (עד להזהבה).
  • 6 לקרר, לפדר באבקת סוכר לפי הטעם ולאחסן בכלי סגור לשמירת הטריות.
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן למלא את אוזני ההמן גם בממרח שוקולד לפי הטעם.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.6% 26.4% 6.7% 65.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.37 (0.38 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב