דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 67 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
קרמבו מקרון
מרנג על עוגיית מקרון - גאוני!, צילום: שרון אונגר
  • הכנת המרנג האיטלקי:
  • 1 בסיר קטן עם תחתית עבה מביאים לרתיחה את הסוכר והמים.
  • 2 ממשיכים לבשל את הסירופ עד לבעבוע (התהליך לוקח כ- 6 דקות).
  • 3 מתחילים להקציף את החלבונים בקערת המיקסר.
  • 4 ברגע שהסירופ מוכן מוזגים אותו בזרם דק על החלבונים תוך כדי הקצפה במהירות גבוהה מאוד.
  • 5 ממשיכים להקציף עד שהקערה קרה למגע ומתקבל מרנג יציב ומבריק.
  • הכנת ציפוי השוקולד:
  • 1 ממיסים בשתי קערות נפרדות את השוקולד המריר והשוקולד הלבן יחד עם כפית שמן בכל קערה בפולסים במיקרוגל (לוקח כדקה).
  • 2 מערבבים היטב לתערובת שוקולדית אחידה וחלקה.
  • שלב ההרכבה:
  • 1 מעבירים את המרנג לשקית זילוף.
  • 2 מסדרים על תבנית את עוגיות המקרון, מזלפים את המרנג מעל העוגיות ב- 3 לחיצות (מהגדולה לקטנה), טובלים את ראש הקרמבו (הצד של המרנג) בציפוי השוקולדים ומקשטים בסוכריות צבעוניות (או בשוקולד מגורר מהצבע השני).
  • 3 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מיקסר עם בלון הקצפה.

שיטת ההכנה כוללת גם בישול והמסה במיקרוגל.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 21.6% 6.7% 71.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.28 (0.28 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב