גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
אוכל לחג הקציר. שם באנגלית: Shavuot. רעבים? מוזמנים להתקין את אפליקציית Foods »
לביבות זוקיני וגבינה קלות להכנה ואפויות בתנור שאי אפשר להפסיק לנשנש אותן
עוגת ביסקוויטים קלה ומהירה להכנה עם פתיבר, קרם שמנת וגבינה ושני שוקולדים (חלב ולבן)
בצק לפיצה בטאבון בהתפחה קצרה יחסית - אני אוהב לאפות פיצה בטאבון בימי חמישי לקראת הסופ"ש, והיתרון שאני משתמש בטאבון שהוא מגיע ל- 400 מעלות ואופה פיצה קריספית וטעימה במיוחד בדקה אחת בלבד!
פסטה טליאטלה ברוטב שמנת ממכר במיוחד עם המון פטריות ואספרגוס, בזיליקום וגרידת ערמונים ומשגעת - רוטב מושלם שיתאים לכל סוג פסטה שתבחרו, מנה רומנטית ותחושה של מסעדה בבית
גראטן תפוח אדמה טעים מהמטבח הצרפתי העשיר - גראטן תפוחי אדמה מוקרמים וממכרים במיוחד עם חמאה, שמנת, גבינת פרמזן וגבינת גאודה
קערת טירמיסו פקאן לקינוח פשוט מושלם שאתם הולכים להתמכר אליו - שילוב נהדר של בישקוטים באספרסו וניל, קרם מסקרפונה מפנק, פקאנים גרוסים ושוקולד לבן
רולים אפויים וקריספיים מבצק עלים במילוי קצפת ובנגיעות של לוטוס וקוקוס - אחד הקינוחים הטעימים שתכינו ואל תשכחו לשמור את אופן הכנת הרולים גם למתכונים נוספים
חיתוכיות גבינה מדהימות מבצק פריך, מלית גבינה מפנקת בטעם וניל ופירורי גרנולה קראנצ'ית מעל
פררו רושה אגוזי לוז ווניל בהכנה ביתית - פינוק קטן מגן העדן
פיצה מקמח כוסמין ב- 10 דקות של עבודה ללא שמרים וללא צורך בהתפחה, מקמח כוסמין מלא ויוגורט עשיר בחלבון
פיתה מבצק קל ומהיר במילוי רוטב פיצה וגבינות, מטוגנת במחבת וטעימה להפליא - ארוחת ערב מושלמת לכל המשפחה
סטייק ברוקולי אפוי בתנור, קראנצ'י בטירוף שאי אפשר להפסיק לאכול וב- 5 דקות של עבודה - רק לזלף שמן זית, לתבל, לזרות פרמזן ולאפות! תתכוננו להתמכר...
כל החיים פולנטה הייתה עבורי מנה שאוכלים רק במסעדות. תמיד כשהיה אותה בתפריט ישר הייתי מזמינה אותה כמנה ראשונה! עד שגיליתי שלוקח בול 5 דקות להכין אותה בבית, ו- 10 דקות אם תרצו להכין מתירס אמיתי ולא...
קרם ברולה קפוא במרקם גלידה - אחרי שתכינו את הגרסא הזו כבר לא תכינו קרם ברולה רגיל ששומרים במקרר!
לחמניות חלב מבצק נפלא במילוי אצבעות מוצרלה וחמאה מומסת עם שום ותימין מעל
ברוסקטה מלחם מחמצת עם חמאת שום ופסטו ובתוספת עגבניות שרי צלויות בשמן זית וגבינת בוראטה איטלקית מעל