דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
רול קרמשניט
רול קרמשניט
הרולים הכי טעימים שתכינו

מצרכים למתכון

11 מנות/יחידות, 102 גרם למנה\יחידה (10-12 יחידות (תלוי בעובי הקונוסים))

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 לפתוח את בצק העלים המופשר ולחרוץ רצועות ברוחב כ- 1 ס"מ.
  • 2 אצלי הקונוסים מצופים בנייר אפייה וכך זה מקל על חילוץ הרולים לאחר האפייה. לגלגל מסביב כל קונוס רצועת בצק, לצבוט את הקצה ואז להתחיל את הליפוף מקצה לקצה.
  • 3 לאחר שליפפנו את כל הרולים ברצועות הבצק, לשים את הסוכר הלבן בצלחת, לגלגל את הרולים בסוכר שיידבק לבצק ולהכניס לאפייה בחום של 180 מעלות טורבו למשך כ- 20-30 דקות (תלוי בסוג התנור שלכם - הקונוסים צריכים להיות זהובים ויפים).
  • 4 לאחר האפייה לצנן מעט ממש את הקונוסים, ולשחרר את הבצק מהקונוס. אל תחכו שיתקרר לגמרי כי יהיה לכם קשה יותר לחלץ! שימו לב שהרולים עטופים בנייר אפייה.
  • 5 הפעם החלטתי לשדרג את הרולים: טבלתי את הקצוות בלוטוס מומס ולאחר מכן בקוקוס.
  • 6 לאחר קירור מלא של הרולים לזלף לתוכו קצפת טעימה משני הצדדים (פשוט להקציף את כל מרכיבי הקצפת ולהעביר אל שקית זילוף). זהו - יש לכם את הרול`ס קרמשניט הכי שווים שיש - תכינו ותתענגו מכל ביס!
  • 7 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם הקצפה.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל עמוד האינסטגרם של בת חן!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)332324
חלבונים (גרם)4.53 4.43
פחמימות (גרם)3534
מתוכן סוכרים (גרם)6.35 6.21
שומנים (גרם)19.36 18.93
מתוכם שומן רווי (גרם)12.56 12.28
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.450.44
כולסטרול (מ"ג)52.53 51.36
נתרן (מ"ג)331.39324.02
סיבים תזונתיים (גרם)0.2 0.19
מים (גרם)00
ויטמין B (מק"ג)0.290.29
ויטמין B2 (מ"ג)00
סידן (מ"ג)10.9210.68
ברזל (מ"ג)00
אשלגן (מ"ג)0.030.03

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.3% 32.8% 7.7% 59.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.49 (0.49 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.