דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 132 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
גלידת מוצ`י
להינות מגלידה בצורה קצת מיוחדת יותר
  • 1 להכין כדורי גלידה מראש בתוך מנג`טים ולהקפיא אותם.
  • 2 לטרוף בקערה את קמח האורז הדביק, הקורנפלור, הסוכר והחלב, להוסיף את צבע המאכל הורוד ולטרוף שוב לאיחוד. לכסות את הקערה בניילון נצמד, לחורר אותו מעט בעזרת קיסם ולחמם במיקרוגל למשך כ- 4 דקות.
  • 3 להעביר את הבצק אל קערת המיקסר (או מיקסר ידני), להוסיף את החמאה, ללוש ביחד עד שהבצק יהיה גמיש ונוח לעבודה, ולהמתין שיתקרר.
  • 4 להניח את הבצק על משטח מקומח מעט בקורנפלור ולחתוך ל- 4 חלקים שווים. לרדד כל עיגול ולפתוח אותו (לא דק מדי ולא עבה מדי).
  • 5 למלא באמצע הבצק עם כדור גלידה, לסגור אותו, להדק היטב שלא ייפתח ולגזור קצוות מיותרים.
  • 6 לקמח במעט קורנפלור, לשמור במקפיא ולהפשיר מעט לפני האכילה. מתקבלת גלידת מוצ`י יפנית מושלמת שאתם חייבים לנסות!
  • 7 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מיקסר עם וו לישה.

הערך התזונתי לא כולל את צבע המאכל הורוד. שיטת ההכנה כוללת גם לישה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.1% 13.7% 6.9% 79.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.16 (0.16 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב