דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

44 מנות/יחידות, 27 גרם למנה\יחידה (44 עוגיות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגיות שושנים
עוגיות שושנים שכל אחד יכול להכין
  • 1 לערבב בקערה את חומרי הבצק לבצק אחיד ורך. לעטוף בניילון נצמד.
  • 2 להכניס למקרר לילה שלם (סוד ההצלחה לבצק מושלם).
  • 3 לחלק את הבצק לארבעה חלקים ולרדד.
  • 4 להקציף חלבונים לקצף אחיד וחזק ולהוסיף את הסוכר והאינסטנט. להמשיך להקציף עד לאיחוד החומרים.
  • 5 למרוח כל חלק של הבצק בקרם ולגלגל לרולדה.
  • 6 לחתוך כל רולדה ל- 11 חתיכות.
  • 7 לחמם תנור מראש ל- 170 מעלות ולאפות 13 דקות בדיוק. העוגיות ממשיכות את פעולת האפייה גם כשהן מחוץ לתנור.
  • 8 לצנן ולשמור בכלי סגור.
  • 9 ניתן לבזוק מעל אבקת סוכר (לא חובה).
  • 10 בתיאבון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 23.1% 7% 69.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.3 (0.3 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב