דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 125 גרם למנה\יחידה (כ- 4 מנות)

  • שמן קנולה - 2 כפות - סה"כ (20 מ"ל)
  • קינואה - כוס (171 גרם)
  • מים -  כוסות קטנות - סה"כ (300 מ"ל)
    מים רותחים
  • מלח ים - כפית שטוחה
  • תערובת מיובשת למג`דרה - חצי כוס
    מושרית במים רותחים

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
תוספת קינואה נהדרת
תבשיל עם קינואה
  • 1 מחממים את השמן ומקרמלים (מטגנים תוך כדי ערבוב) את הקינואה.
  • 2 מוסיפים המים הרותחים, תערובת המג`דרה והמלח.
  • 3 מערבבים קלות, מכסים במגבת ועליה מכסה.
  • 4 מבשלים באש קטנה מאוד למשך 9 דקות.
  • 5 מכבים את האש ולא פותחים את הסיר לפחות רבע שעה.
  • 6 כשפותחים מערבבים בעדינות עם מזלג להפרדה.
  • 7 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.8% 30.8% 10.7% 51.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.49 (0.55 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב