דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 203 גרם למנה\יחידה (5 לחמים - 2 מנות כל אחד)

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פרנה
צריך בכלל לקנות לחם בסופר?
  • 1 בקערה המיקסר עם וו הלישה לשים את הקמח, השמרים, הסוכר, הדבש ושמן הזית. מוסיפים את המים בהדרגה עד לקבלת מרקם אחיד ונוח לעבודה. את המלח מוסיפים לקראת הסוף. מניחים את הבצק על משטח עבודה מקומח וממשיכים בלישה ידנית מעט. מחזירים לקערה, מכסים במגבת ומתפיחים את הבצק כחצי שעה עד שעה, עד שהבצק מכפיל נפחו.
  • 2 מורידים שוב את הבצק למשטח עבודה מקומח, מוציאים את האוויר, מחלקים את הבצק ל- 5 חלקים שווים, מניחים בצד, מכסים במגבת ומתפיחים כחצי שעה נוספת.
  • 3 מרדדים כל חלק של בצק לצורה עגולה בעזרת הידיים (שלא יהיה דק מדי), ומניחים בצד למנוחה של כ- 10 דקות נוספות.
  • 4 מחממים את הסיר החשמלי, משפריצים מעט ספריי שמן על החלק התחתון של הסיר, מניחים את הבצק בסיר, מטפטפים מעט טיפות מים על הבצק, סוגרים את המכסה, מחכים 2-3 דקות (לא יותר) עד שהחלק העליון משחים, הופכים לצד השני עד להשחמה, ושוב חוזרים על אותה פעולה עם שאר הבצק. הרי לכם פרנה מרוקאית משגעת!
  • 5 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: סיר חשמלי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 7.8% 11.2% 81%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.08 (0.08 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב