דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

24 מנות/יחידות, 33 גרם למנה\יחידה (12 פרוסות מכל גליל (סה"כ 2 גלילים))

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
גוז`ינקי
מעדן גיאורגי משני מרכיבים בלבד
  • 1 בסיר מרתיחים את הדבש וחוזרים על הפעולה 3 פעמים, כך שהדבש ייראה כמו מסטיק (להרתיח פעם אחת, להוריד מהאש לדקה ושוב להרתיח - כך 3 פעמים, להיזהר שלא יישרף).
  • 2 מוסיפים את האגוזים (שלמים) לתוך הסיר, מערבבים, מבשלים כ- 5 דקות על אש נמוכה, מערבבים שוב ומקררים.
  • 3 על השיש מניחים נייר אפייה ואת הגוז`ינקי מניחים עליו רק כשהתערובת התקררה ואפשר כבר לגעת (זהירות מהחום).
  • 4 מרטיבים את הידיים עם מים ומגלגלים לצורת נקניק עבה כמו בתמונה.
  • 5 עוטפים את הגליל בנייר אפייה, סוגרים כמו סוכריה, עוטפים גם בניילון נצמד ושומרים כשעתיים במקרר (סה"כ יוצאים כשני גלילים).
  • 6 כשרוצים להגיש חותכים לפרוסות של כ- 2 ס"מ.
  • 7 בתיאבון חיוך

זמן ההכנה לא כולל את זמן שהיית הממתק במקרר.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.1% 45.4% 10.6% 43.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.83 (0.83 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב