דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

50 מנות/יחידות, 7 גרם למנה\יחידה (50 נשיקות בינוניות או 100 קטנות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
נשיקות ביתיות
נשיקות מרנג ביתיות
  • 1 על בן מארי לערבב כל הזמן את החלבונים עם הסוכר עד שהתערובת מגיעה ל- 80 מעלות (חשוב לערבב כל הזמן).
  • 2 כשמגיע ל- 80 מעלות להוציא, להעביר את העיסה לקערת המיקסר ולהקציף עד לקצף לבן, יפה, תפוח ויציב.
  • 3 להעביר את התוכן לשקית זילוף עם צנטר שרוצים (תלוי בצורת הנשיקה שמעוניינים בה). מי שרוצה ליצור נשיקות צבעוניות כמו בתמונה יש לקחת קיסם או שיפוד, לטבול בצבע מאכל ולעשות פס בתוך שקית הזילוף. לשים את הקרם בתוך השקית ולזלף (כך נוצר הצבע).
  • 4 לזלף על מגש עם נייר אפייה את הצורה. להכניס לתנור על חום של 80 מעלות למשך שעתיים עד שעתיים וחצי (תלוי בגודל הנשיקה). במידה ומכניסים יותר ממגש אחד לתנור להפעיל תוכנית טורבו ולהחליף מדי 30-45 דקות את מיקום המגשים.
  • 5 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: משקל מטבח + מד חום.

הערך התזונתי לא כולל את צבעי המאכל.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 0.1% 5.1% 94.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב