עוגה טבעונית טעימה ומקררת
1. מניחים בקערה את השוקולד, קרם הקוקוס, הסוכר, חלב הסויה ושמן הקוקוס.
2. מכניסים את הקערה למיקרוגל לחימום של דקה, מוציאים ומערבבים היטב עד שהשוקולד נמס לחלוטין.
3. שוברים את הביסקוויטים ומוסיפים אותם אל תוך בלילת השוקולד.
4. מעבירים את התערובת לתבנית עגולה עטופה בשקף ומהדקים.
5. מכניסים למקפיא לפחות ל- 4 שעות.
6. מכינים את הציפוי: מחממים במחבת קטנה את קרם הקוקוס עם השוקולד ומערבבים עד שהשוקולד נמס לחלוטין.
7. מוציאים את העוגה מהתבנית ומורחים עליה את הציפוי מכל צדדיה.
8. זוללים ובתיאבון