דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 105 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת קוקוס ושוקולד לפסח
עוגת שכבות נהדרת לפסח
  • 1 לחמם את התנור מראש לחום של 180 מעלות.
  • 2 הכנת הבסיס: להקציף את החלבונים, להוסיף את הסוכר בהדרגה ולהמשיך להקציף עד לקבלת קצף אחיד ויציב.
  • 3 להוסיף את הקוקוס ולערבב ידנית בעדינות.
  • 4 לאפות כחצי שעה עד להזהבה.
  • 5 לצנן ובעזרת מזלג לעשות חורים על כל העוגה, ולהרטיב אותה ב- 3/4 כוס חלב קר.
  • 6 הכנת השכבה הראשונה: להרתיח 1/2 מיכל שמנת מתוקה, לשבור את השוקולד לקוביות ולצקת את השמנת הרותחת מעל. לערבב עד למיזוג.
  • 7 לצנן מעט ולמרוח על העוגה. בינתיים להכניס למקרר.
  • 8 הכנת השכבה השנייה: להקציף את מצרכי השכבה השנייה ולמרוח באחידות מעל השוקולד (בינתיים להכניס למקרר).
  • 9 הכנת השכבה השלישית: להקציף את מצרכי השכבה השלישית ולמרוח באחידות מעל השכבה הלבנה.
  • 10 לפזר את הקוקוס לקישוט מעל העוגה.
  • 11 לשמור במקרר לפחות יממה (העוגה טעימה יותר ביום שלמחרת).
  • 12 בתיאבון וחג שמח חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.3% 36.4% 6.7% 54.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.59 (0.62 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב