דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 132 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הלאפות)

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
לאפות תוצרת בית
אחת הלאפות הטעימות ביותר שתכינו
  • 1 ללוש היטב את כל המצרכים עד לקבלת בצק רך ונעים.
  • 2 להתפיח את הבצק מכוסה למשך כשעה.
  • 3 ליצור מהבצק עיגולים בינוניים ולהתפיח שוב למשך כרבע שעה.
  • 4 לרדד לעיגול גדול (לא כל כך דק) ולחמם במחבת משני הצדדים עד שמוכן (אין צורך לשמן את המחבת). מתקבלות לאפות ביתיות מושלמות!
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להכין גם במולטי שף. ניתן להקפאה.

ניתן לטגן עם מכסה למחבת על מנת ליצור אדים - כך הבצק יתפח יותר טוב, ייווצרו בועות והלאפות הופכות לרכות יותר.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 6.1% 12.3% 81.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.06 (0.06 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב