דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
לאפות תוצרת בית
לאפות תוצרת בית
לאפות תוצרת בית
אחת הלאפות הטעימות ביותר שתכינו

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 132 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הלאפות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 ללוש היטב את כל המצרכים עד לקבלת בצק רך ונעים.
  • 2 להתפיח את הבצק מכוסה למשך כשעה.
  • 3 ליצור מהבצק עיגולים בינוניים ולהתפיח שוב למשך כרבע שעה.
  • 4 לרדד לעיגול גדול (לא כל כך דק) ולחמם במחבת משני הצדדים עד שמוכן (אין צורך לשמן את המחבת). מתקבלות לאפות ביתיות מושלמות!
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להכין גם במולטי שף. ניתן להקפאה.

ניתן לטגן עם מכסה למחבת על מנת ליצור אדים - כך הבצק יתפח יותר טוב, ייווצרו בועות והלאפות הופכות לרכות יותר.

עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות גילה מוגמי

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)295223
חלבונים (גרם)8.53 6.46
פחמימות (גרם)5743
מתוכן סוכרים (גרם)2.26 1.71
שומנים (גרם)4.23 3.2
מתוכם שומן רווי (גרם)0.53 0.4
נתרן (מ"ג)428.66324.44
סיבים תזונתיים (גרם)0.01 0
מים (גרם)30.4423.04
ויטמין B (מק"ג)6.965.27
ויטמין B2 (מ"ג)00
ויטמין B3 (מ"ג)00
ויטמין B5 (מ"ג)00
ויטמין B6 (מ"ג)00
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)0.060.04
ויטמין C (מ"ג)0.010.01
סידן (מ"ג)1.321
ברזל (מ"ג)0.010.01
מגנזיום (מ"ג)0.370.28
זרחן (מ"ג)0.110.08
אבץ (מ"ג)0.010.01
אשלגן (מ"ג)1.521.15

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 6.1% 12.3% 81.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.06 (0.06 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.