דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
- פרסומת -
- פרסומת -

גלידות ושרבטים

גלידות משמשות בדרך כלל לקינוחים לאחר הארוחות, או פשוט כנשנוש ביום קיצי חם. הגלידות הן מאכל קפוא על בסיס חלב, אשר מוגש בטעמים שונים, חמוצים או מתוקים, למרות שבשנים האחרונות מכינים אותן בטעמים שלא נראו פעם כמו גלידה בטעמי חומוס וחמין למשל. מתכוני גלידות ושרבטים נחשבים למעדן אמיתי, אך בדרך כלל רווי קלוריות. אנו ממליצים להכין לבד בבית את הגלידות שאתם אוהבים, מכיוון שכך ניתן לשלוט בכמויות הסוכר שמוסיפים. לעיתים רבות התוספות על הגלידה הן אלו שמעלות את כמות הקלוריות בגלידה בצורה משמעותית. תוספות כאלו בדרך כלל גם מכילות צבעי מאכל רבים שמזיקים לבריאות שלנו. אלטרנטיבה טובה היא גלידה או קרחון מפרי אמיתי, ללא תוספת סוכר. תיהנו והעיקר - תתקררו קצת מהחום הזה!