דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
קינוח שכל אחד יאהב

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 166 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • השכבה הראשונה:
  • 1 להקציף את השמנות עד לקצף יציב, להוסיף את החלב המרוכז ואת פירות היער הטחונים והמעורבבים עם הסוכר, להקציף לעוד כמה שניות עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  • 2 לצקת את התערובת על הביסקוויטים בתבנית המרופדת בנייר אפייה ורצוי גם בשקף (לפני כן לטבול אותם לשנייה בחלב), ליישר אותה ולהניח מעל עוד שכבת ביסקוויטים.
  • השכבה השנייה:
  • 1 להקציף את השמנות עד לקצף יציב, להוסיף את החלב המרוכז ואת קוביות המנגו, ולהקציף לעוד כמה שניות עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  • 2 לצקת את הקצפת על הביסקוויטים, ליישר ולהכניס למקפיא עד שמוכן.
  • 3 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לעשות שימוש בכל סוג של פירות קפואים בשכבה הראשונה + על השכבה השנייה ניתן להניח עוד שכבת ביסקוויטים ומעל לקשט בקצפת.

ציוד נדרש: תבנית מלבנית בגודל 26X36 ס"מ.

זמן ההכנה כולל את זמן ההקפאה.

עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות שרה קבבצי

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)440265
חלבונים (גרם)5.33 3.21
פחמימות (גרם)4125
מתוכן סוכרים (גרם)7.62 4.59
שומנים (גרם)28.43 17.12
מתוכם שומן רווי (גרם)16.71 10.06
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.940.56
כולסטרול (מ"ג)76.09 45.82
נתרן (מ"ג)97.5258.73
סיבים תזונתיים (גרם)1.27 0.76
מים (גרם)25.1215.13
ויטמין A (מק"ג)11.697.04
ויטמין B (מ"ג)0.310.19
ויטמין B1 (מ"ג)0.020.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.020.01
ויטמין B3 (מ"ג)0.180.11
ויטמין B5 (מ"ג)0.050.03
ויטמין B6 (מ"ג)0.040.02
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)4.312.59
ויטמין C (מ"ג)8.525.13
ויטמין E (מ"ג)0.340.21
ויטמין K (מק"ג)1.290.78
סידן (מ"ג)6.844.12
ברזל (מ"ג)0.040.02
מגנזיום (מ"ג)2.771.67
זרחן (מ"ג)3.382.04
אבץ (מ"ג)0.010.01
אשלגן (מ"ג)48.0128.91
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.020.01
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)00
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.030.02
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.020.01

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.7% 37.2% 7% 54.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.61 (0.63 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.