דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

13 מנות/יחידות, 147 גרם למנה\יחידה (12-13 שיפודי פיצה (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
שיפודי פיצה
רעיון מושלם לפיצה לילדים
  • 1 בכל שיפוד לנעוץ במרווחים 4 זיתים ללא גלעין (סה"כ 12-13 שיפודים גדולים בהתאם לכדורי הבצק). להניח בצד.
  • 2 לערבב יחד את הקמח, השמרים והדבש, להוסיף כוס מים פושרים ו- 1/4 שמן זית, ללוש כמה דקות ולהוסיף את המלח ואת 3/4 כוס המים הנותרת.
  • 3 ללוש עוד כמה דקות, לכדרר לכדור ולמזוג מעליו את 2 כפות שמן הזית. ללוש בתנועות עטיפה, לכסות ולהתפיח כשעה עד להכפלת הנפח.
  • 4 להוריד את נפח הבצק ובידיים משומנות על שיש משומן מעט לחלק את הבצק ל- 12-13 כדורים. לרדד כל כדור למלבן כמעט באורך השיפוד (להשאיר מקום לאחיזת השיפוד וגם שהבצק לא יכסה את הקצה השני של השיפוד).
  • 5 למרוח מעט רוטב פיצה באמצע לאורך הבצק, ולפזר מעט גבינת מוצרלה מגורדת מעל. לקחת את השיפוד עם הזיתים, להניח במרכז הבצק, לקפל קודם מצד ימין על השיפוד ואז מצד שמאל ולהדק היטב.
  • 6 להניח את שיפודי הפיצה על נייר אפייה על התפר, למרוח עם מברשת מעט מהרוטב מעל ולפזר עוד מעט גבינת מוצרלה.
  • 7 לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ- 25 דקות או עד להזהבה. מתקבלים שיפודי פיצה פשוט טעימים שכל אחד אוהב!
  • 8 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להוסיף עוד תוספות לפי הטעם.

ציוד נדרש: שיפודים מעץ (הרחבים והארוכים).

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 23.9% 17.7% 58.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.31 (0.31 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב