1. בכל שיפוד לנעוץ במרווחים 4 זיתים ללא גלעין (סה"כ 12-13 שיפודים גדולים בהתאם לכדורי הבצק). להניח בצד.
2. לערבב יחד את הקמח, השמרים והדבש, להוסיף כוס מים פושרים ו- 1/4 שמן זית, ללוש כמה דקות ולהוסיף את המלח ואת 3/4 כוס המים הנותרת.
3. ללוש עוד כמה דקות, לכדרר לכדור ולמזוג מעליו את 2 כפות שמן הזית. ללוש בתנועות עטיפה, לכסות ולהתפיח כשעה עד להכפלת הנפח.
4. להוריד את נפח הבצק ובידיים משומנות על שיש משומן מעט לחלק את הבצק ל- 12-13 כדורים. לרדד כל כדור למלבן כמעט באורך השיפוד (להשאיר מקום לאחיזת השיפוד וגם שהבצק לא יכסה את הקצה השני של השיפוד).
5. למרוח מעט רוטב פיצה באמצע לאורך הבצק, ולפזר מעט גבינת מוצרלה מגורדת מעל. לקחת את השיפוד עם הזיתים, להניח במרכז הבצק, לקפל קודם מצד ימין על השיפוד ואז מצד שמאל ולהדק היטב.
6. להניח את שיפודי הפיצה על נייר אפייה על התפר, למרוח עם מברשת מעט מהרוטב מעל ולפזר עוד מעט גבינת מוצרלה.
7. לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ- 25 דקות או עד להזהבה. מתקבלים שיפודי פיצה פשוט טעימים שכל אחד אוהב!
8. בתיאבון