דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
רעיון מושלם לפיצה לילדים

מצרכים למתכון

13 מנות/יחידות, 147 גרם למנה\יחידה (12-13 שיפודי פיצה (תלוי בגודל))

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 בכל שיפוד לנעוץ במרווחים 4 זיתים ללא גלעין (סה"כ 12-13 שיפודים גדולים בהתאם לכדורי הבצק). להניח בצד.
  • 2 לערבב יחד את הקמח, השמרים והדבש, להוסיף כוס מים פושרים ו- 1/4 שמן זית, ללוש כמה דקות ולהוסיף את המלח ואת 3/4 כוס המים הנותרת.
  • 3 ללוש עוד כמה דקות, לכדרר לכדור ולמזוג מעליו את 2 כפות שמן הזית. ללוש בתנועות עטיפה, לכסות ולהתפיח כשעה עד להכפלת הנפח.
  • 4 להוריד את נפח הבצק ובידיים משומנות על שיש משומן מעט לחלק את הבצק ל- 12-13 כדורים. לרדד כל כדור למלבן כמעט באורך השיפוד (להשאיר מקום לאחיזת השיפוד וגם שהבצק לא יכסה את הקצה השני של השיפוד).
  • 5 למרוח מעט רוטב פיצה באמצע לאורך הבצק, ולפזר מעט גבינת מוצרלה מגורדת מעל. לקחת את השיפוד עם הזיתים, להניח במרכז הבצק, לקפל קודם מצד ימין על השיפוד ואז מצד שמאל ולהדק היטב.
  • 6 להניח את שיפודי הפיצה על נייר אפייה על התפר, למרוח עם מברשת מעט מהרוטב מעל ולפזר עוד מעט גבינת מוצרלה.
  • 7 לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ- 25 דקות או עד להזהבה. מתקבלים שיפודי פיצה פשוט טעימים שכל אחד אוהב!
  • 8 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להוסיף עוד תוספות לפי הטעם.

ציוד נדרש: שיפודים מעץ (הרחבים והארוכים).

עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות חני קונאשוילי

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)284193
חלבונים (גרם)9.75 6.64
פחמימות (גרם)3222
מתוכן סוכרים (גרם)1.39 0.95
שומנים (גרם)13.12 8.93
מתוכם שומן רווי (גרם)4.27 2.9
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.140.09
כולסטרול (מ"ג)15.23 10.37
נתרן (מ"ג)698.78475.61
סיבים תזונתיים (גרם)0 0
מים (גרם)32.5722.17
ויטמין B (מק"ג)4.282.91
ויטמין B2 (מ"ג)00
ויטמין B3 (מ"ג)00
ויטמין B5 (מ"ג)00
ויטמין B6 (מ"ג)00
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)0.030.02
ויטמין C (מ"ג)0.010.01
סידן (מ"ג)139.795.08
ברזל (מ"ג)0.010.01
מגנזיום (מ"ג)0.360.25
זרחן (מ"ג)0.070.05
אבץ (מ"ג)0.010
אשלגן (מ"ג)0.940.64

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 23.9% 17.7% 58.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.31 (0.31 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.