1. לשים את מצרכי הבצק לבצק רך אך לא דביק (את המים מוסיפים בהדרגה ואת השמן והמלח לקראת הסוף). מכסים ומתפיחים כשעה.
2. בינתיים חותכים את הבטטות לפרוסות בעובי כחצי ס"מ. מערבבים עם כף שמן זית, מלח גס ופלפל שחור, ומסדרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. אופים בחום של 180 מעלות כרבע שעה עד ריכוך.
3. על משטח מעט מקומח מחלקים את הבצק לשני חלקים, לשים מעט ויוצרים כדורים. משהים למנוחה של רבע שעה.
4. מרדדים או משטחים כל כדור ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה או על תבנית מיוחדת לפיצה (משומנת).
5. מערבבים יחד בקערה את כל מצרכי הרוטב (כמות ל- 2 כדורי בצק) ומורחים על פני הבצק. מסדרים פרוסות בטטה ומעל מפזרים גבינה צהובה, כדורי מוצרלה, עגבניות מיובשות וקורט אורגנו מיובש.
6. אופים בתנור בחום של 200 מעלות למשך כ- 12 דקות עד הזהבה.
7. בתיאבון
זמן ההכנה כולל את זמן התפחת הבצק.